divendres, 1 de maig del 2009

SEGUIMENT I EVOLUCIÓ DE LA WEBQUEST

La Webquest que hem creat va destinada a alumnes d’ESO, aquests en petits grups han de crear una revista intercultural sobre les diferents cultures que es troben dins de l’aula. Amb aquesta tasca es vol aconseguir acceptar les diferències culturals de manera positiva i enriquidora per part dels alumnes, a més de fomentar un treball col·laboratiu.

En aquest moment, ens trobem quasi al final de l’elaboració de la webquest. Ens varem posar d’acord molt ràpid sobre la temàtica que treballaríem en la WQ. Tot i no haver fet un guió de la feina per cada membre del grup, ens varem anar organitzant de manera que cadascuna va anar treballant una part concreta (procés, tasques, avaluació,...) i després les altres varem anar donant la nostra opinió, ampliat amb més informació, etc. Personalment, penso que entre totes tres hem anat construint la WQ d’una manera àgil i força eficaç.
Les dificultats que hem anat trobant han estat més tècniques ja que cap de les tres havíem fet abans una WQ. Valoro positivament la informació facilitada pels consultors ja que personalment m’ha ajudat molt a l’hora d’elaborar la WQ.


Penso que les wequests són una proposta didàctica molt adient ja que té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, fent un treball cooperatiu on són els propis alumnes que busquen la informació, en un recurs molt interessant per a ells com és Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada