dimarts, 26 de maig del 2009

Valoració de la PAC2 i PAC3




En un primer moment al llegir que havíem de fer una webquest, vaig haver de buscar a Internet en què consistia ja que no ho n’havia sentit parlar abans. Gràcies a les WQ facilitada pel consultor de cursos anteriors vaig poder veure que era una molt bona manera de treballar continguts amb els alumnes ja que els permet elaborar el seu propi coneixement al mateix temps que fan l’activitat.
Penso que ha estat una bona manera d’aplicar els coneixements teòrics donant així una sortida ben pràctica.

Amb la PAC3, ha fet que coneguéssim altres materials educatius per treballar en línia. Totes les webs proposades penso que han estat molt interessants i que en podem treure profit.
A través de la fitxa descriptiva es recull els trets principals del material escollit, en el meu cas ha estat una campanya de conscienciació portada a terme per Joves.net que sota el títol de VIURE LA DIVERSITAT I CONVIURE AMB RIQUESA vol que els alumnes reflexionin sobre els prejudicis i estereotips que es tenen de les persones immigrants. Amb els exercicis del recurs es vol aconseguir que els alumnes vegin l'interculturalitat de manera positiva i que sigui possible una convivència enriquidora gràcies a l'intercanvi entre persones
o grups de diferents cultures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada